Cal Farré on tu vulguis

Les especialitats amb caragols

Caragols a la llauna

Caracoles a la llauna

15,2

Caragols a la gormanata

Caracoles a la gormanta

14

Cassola de tros (conill, costella, llonganissa i espinacs)

Cassola de tros (Conejo, costilla, longaniza i espinacas

14

Peus de porc amb caragols

Manitas de cerdo con caracoles

11,5

Cassoleta Cal Farré (Costella, cansalada, llonganissa, bolets, caragols i mongetes)

Cassoleta Cal Farré ( Costilla, panceta, longaniza, setas, caracoles i alubias)

14,5

La tradició de la padrina Ramona (1954-Actualitat)

Calamars nacional a la romana

Calamares a la romana

12,5

Els clàssics canelons de rostit

Canelones de rustido

8

Fricandó de vedella amb bolets

Fricandó de ternera con setas

10,5

Espatlla de xai al forn

Espalda de cordero al horno

13,8

Espatlla sencera de cabrit al forn

Espalda entera de cabrito al horno

24

Entrants freds

Esqueixada de bacallà

Esqueixada de bacalao

11

Esqueixada amb salmó marinat

Esqueixada con salmón marinado

12,5

Pastís d'escalivada i marisc amb salsa d'anxoves

Pastel d'escalivada i marisco con salsa de anchoas

7,5

Mesclum ecològc del Pàmies amb rul.lo de cabra i fruits secs

Mezclum ecológico con rulo de cabra y frutos secos

8,8

Carns

Entrecot de vedella a la brasa

Entrecot de ternera a la brasa

15,8

Entrecot de vedella al pebre verd

Entrecot de ternera a la pimineta verde

16,8

Llonganissa de Cal Marxant

Longaniza de Cal Marxant

7,8

Costelles de corder a la brasa

Costilla de cordero a la brasa

12,5

Botifarra negra de Cal Marxant

Butifarra negra Cal Marxant

6,5

Graellada de carn (1/4 de conill, llonganissa i costella de corder)

Parillada de carne (1/4 de conejo, longaniza y costilla de cordero)

12

Entrants calents

Patates braves

Patatas bravas

5,8

Fideuà amb gambes i calamar

Fideua con gambas i calamares

8


Macarrons gratinats

Macarrones gratinados

6,8

Albergínia farcida de carn i bolets

Berenjena rellena de carne y setas

8,5

Peixos

Pop a la gallega

Pulpo a la gallega

15

Sípia a la planxa

Sepia a la plancha

8,5

Gambes a la planxa

Gambas a la plancha

11,5

Bacallà amb samfaina

Bacalao con samfaina

11,5

Calamars a la romana

Calamares a la romana

13

Arrossos (mínim 2 pax.)

Arròs sec de gambes i calamar

Arroz seco de gambas y calamares

10

Arròs sec de gambes, calamars i escamarlà

Arroz seco de gambas, calamares i cigala

13


Menú dies feiners compost per primer plat i un segon plat 7€

Consulti els plats al teléfon 973432037

¡Crea tu página web gratis! Esta página web fue creada con Webnode. Crea tu propia web gratis hoy mismo! Comenzar