
La carta
Suggeriments d'estiu
Crema freda de porro, sardines curades i cireres
Crema fría de puerros, sardinas curadas y cerezas
13
Amanida de salmó marinat, llagostins sense feina i maduixes
Ensalada de salmón marinado, langostinos pelados y fresas
15
Espatlletes de conill, escamarlans i caragols
Paletillas de conejo, cigalas y caracoles
20
Escamarlans frescos saltejats 8uni. S/M
Cigalas frescas salteadas 8uni. S/M
22
Pota de pop, cremós de porro, espàrrecs verds i gambes
Pata de pulpo, cremoso de puerro, espárragos verdes y gambas
22
Els grans clàssics amb caragols
Caragols a la llauna
Caracoles a la llauna
16,5
Caragols a la gormanata
Caracoles a la gormanta
15,5
Cassola de tros (Caragols, conill, costella, llonganissa i espinacs)
Cassola de tros (Caracoles, conejo, costilla, longaniza i espinacas)
15,5
Peus de porc amb caragols
Manitas de cerdo con caracoles
12,5
Cassoleta Cal Farré (Costella, cansalada, llonganissa, bolets, caragols i mongetes)
Cassoleta Cal Farré ( Costilla, panceta, longaniza, setas, caracoles i alubias)
15,5
Entrants freds
Pernil ibèric d'enceball tallat a mà
Jamón ibérico de recebo cortado a mano
14,8
Esqueixada de bacallà
Esqueixada de bacalao
13,5
Salmó fresc marinat a casa
Salmón fresco marinado en casa
13,5
Amanida catalana amb embotits
Ensalada catalana con embutidos
8,5
Esqueixada amb salmó marinat
Esqueixada con salmón marinado
13,8
Pastís d'escalivada i marisc amb salsa d'anxoves
Pastel d'escalivada i marisco con salsa de anchoas
8,8
Mesclum ecològc del Pàmies amb rul.lo de cabra i fruits secs
Mezclum ecológico con rulo de cabra y frutos secos
9,5
Entrants calents
Patates braves
Patatas bravas
5,5
Crema de marisc
Crema de marisco
8,3
Canelons de rostit casolans {Recepta de la padrina Ramona-1954}
Canelones de rustido
9,5
Fideuà amb gambes i calamar
Fideua con gambas i calamares
9,8
Macarrons gratinats
Macarrones gratinados
7,8
Faves a la catalana
Habas a la catalana
8,8
Albergínia farcida de carn i bolets
Berenjena rellena de carne y setas
9,8
Carns
Entrecot de vedella de 320-350g a la brasa
Entrecot de ternera a la brasa
17,2
1/4 de conill a la brasa
1/4 de conejo a la brasa
10
Entrecot de vedella al pebre verd
Entrecot de ternera a la pimineta verde
19,2
Pollastre a la cassola amb bolets {Recepta de la padrina Ramona-1954}
Pollo guisado con setas
11
Llonganissa de Cal Marxant
Longaniza de Cal Marxant
9,2
Costelles de corder a la brasa
Costilla de cordero a la brasa
15,5
Fricandó de vedella amb bolets {Recepta de la padrina Ramona-1954}
Fricandó de ternera con setas
13
Costelles de cabrit a la milanesa
Costillas de cabrito a la brasa
14,5
Botifarra negra de Cal Marxant
Butifarra negra Cal Marxant
8,5
Graellada de carn (1/4 de conill, llonganissa i costella de corder)
Parillada de carne (1/4 de conejo, longaniza y costilla de cordero)
14,4
Espatlla de xai rostida al forn {Recepta de la padrina Ramona-1954}
Espalda de cordero rustida al horno
15
Espatlla de cabrit sencera rostida al forn
Espalda de cabrito al horno
26
Peixos
Rap de la Coruña al forn amb patata panadera
Rape de la coruña al horno
22
Sípia a la planxa
Sepia a la plancha
12,5
Gambes a la planxa
Gambas a la plancha
12,5
Llom de Bacallà amb samfaina {Recepta de la padrina Ramona-1954}
Lomo de bacalao con samfaina
13
Calamar nacional a la romana {Recepta de la padrina Ramona-1954}
Calamar nacional a la romana
13,6
Postres d'elaboració pròpia
Flam d'ou
Flan de huevo
4,7
Crema catalana
Crema catalana
4,7
Trufes de xocolata 70%
Trufas de chocolate 70%
5
Tiramisú
Tiramisú
5,5
Flam de cafè
Flan de cafè
4,7
Pastís de formatge amb crumble
Pastel de queso con crumble
5,5
Cruixent de mató, mel i nous
Crujiente de requesón, miel y nueces
5,5
Carpaccio de pinya, crema cremada i gelat de vainilla
Carpaccio de piña, crema quemada y helado de vainilla
5,8
Cafè irlandès
Café irlandés
6,5
Fruits secs amb moscatell
Frutos secos con moscatel
4,7