La carta

La tradició de la padrina Ramona (1954-Actualitat)

Calamars nacional a la romana

Calamares a la romana

13,6

Els clàssics canelons de rostit

Canelones de rustido

9,5

Fricandó de vedella amb bolets

Fricandó de ternera con setas

12,5

Espatlla de xai al forn

Espalda de cordero al horno

15,7

Pollastre a al cassola amb bolets

Pollo guisado con setas

10,5

Espatlla sencera de cabrit al forn

Espalda entera de cabrito al horno

26

Els grans clàssics amb caragols

Caragols a la llauna

Caracoles a la llauna

16,2

Caragols a la gormanata

Caracoles a la gormanta

15,3

Cassola de tros (Caragols, conill, costella, llonganissa i espinacs)

Cassola de tros (Caracoles, conejo, costilla, longaniza i espinacas)

15,5

Peus de porc amb caragols

Manitas de cerdo con caracoles

12,5

Cassoleta Cal Farré (Costella, cansalada, llonganissa, bolets, caragols i mongetes)

Cassoleta Cal Farré ( Costilla, panceta, longaniza, setas, caracoles i alubias)

15,5

Suggeriments de temporada

Coca cruixent, escalivada i romesco

Coca crujiente, escalivada i romesco

12,5

Caneló de pollastre, gambes i la seva reducció

Canelón de pollo, gambas y su jugo reducido

13,6

Espatlletes de conill al allet amb parmentier de patata

Espalda de cordero al horno

14,5

Entrants freds

Pernil ibèric d'enceballa tallat a mà

Jamón ibérico de recebo cortado a mano

14,8

Esqueixada de bacallà

Esqueixada de bacalao

12,3

Salmó fresc marinat a casa

Salmón fresco marinado en casa

11,5

Amanida catalana amb emobtits

Ensalada catalana con embutidos

8,5

Esqueixada amb salmó marinat

Esqueixada con salmón marinado

13,3

Pastís d'escalivada i marisc amb salsa d'anxoves

Pastel d'escalivada i marisco con salsa de anchoas

8,8

Mesclum ecològc del Pàmies amb rul.lo de cabra i fruits secs

Mezclum ecológico con rulo de cabra y frutos secos

9,5

Entrants calents

Patates braves

Patatas bravas

5,5

Crema de marisc

Crema de marisco

7,3

Fideuà amb gambes i calamar

Fideua con gambas i calamares

8,8

Macarrons gratinats

Macarrones gratinados

7,5

Faves a la catalana

Habas a la catalana

8,8

Albergínia farcida de carn i bolets

Berenjena rellena de carne y setas

9,8

Carns

Entrecot de vedella a la brasa

Entrecot de ternera a la brasa

16,8

1/4 de conill a la brasa

1/4 de conejo a la brasa

9,7

Entrecot de vedella al pebre verd

Entrecot de ternera a la pimineta verde

18,8

Llonganissa de Cal Marxant

Longaniza de Cal Marxant

8,8

Costelles de corder a la brasa

Costilla de cordero a la brasa

14,5

Costelles de cabrit a la milanesa

Costillas de cabrito a la brasa

14,5 

Botifarra negra de Cal Marxant

Butifarra negra Cal Marxant

8

Graellada de carn (1/4 de conill, llonganissa i costella de corder)

Parillada de carne (1/4 de conejo, longaniza y costilla de cordero)

13,2

Peixos

Pop a la gallega

Pulpo a la gallega

15

Sípia a la planxa

Sepia a la plancha

9,5

Gambes a la planxa

Gambas a la plancha

12,5

Bacallà amb samfaina

Bacalao con samfaina

12,9

Postres d'elaboració pròpia

Flam d'ou

Flan de huevo

4,5

Crema catalana

Crema catalana

4,5

Trufes de xocolata 70%

Trufas de chocolate 70%

4,8

Tiramisú 

Tiramisú

5

Flam de cafè

Flan de cafè

4,5

Braç de nata i trufa

Brazo de nata i trufa

5

Cruixent de mató, mel i nous

Crujiente de requesón, miel y nueces

4,8

Carpaccio de pinya, crema cremada i gelat de vainilla

Carpaccio de piña, crema quemada y helado de vainilla

5,8

Cafè irlandès

Café irlandés

4,8

Fruits secs amb moscatell

Frutos secos con moscatel

4,5

¡Crea tu página web gratis! Esta página web está creada con Webnode. ¡Crea tu propia web gratis hoy mismo! Empieza ahora