Consulta la carta actualizada a la nova web al següent enllaç: https://restaurantcalfarre.com/

La carta

Suggeriments 

Vieires, cremós de carabassa, gambes sense feina i camagrocs

Vieiras, cremoso de calabaza, gambas y rebozuelos

Amanida de salmó marinat, llagostins sense feina i gerds

Ensalada de salmón marinado, langostinos pelados y frambuesas

Espatlletes de conill, camagrocs i moniato cruixent

Paletillas de conejo, rebozuelos y boniato crujiente

Caneló de pollastre i gambes amb la seva reducció

Canelon de pollo i gambas con su reducción

Pota de pop, cremós de porro, espàrrecs verds i gambes

Pata de pulpo, cremoso de puerro, espárragos verdes y gambas

Els grans clàssics amb caragols

Caragols a la llauna

Caracoles a la llauna

Caragols a la gormanata

Caracoles a la gormanta

Cassola de tros (Caragols, conill, costella, llonganissa i espinacs)

Cassola de tros (Caracoles, conejo, costilla, longaniza i espinacas)

Peus de porc amb caragols

Manitas de cerdo con caracoles

Cassoleta Cal Farré (Costella, cansalada, llonganissa, bolets, caragols i mongetes)

Cassoleta Cal Farré ( Costilla, panceta, longaniza, setas, caracoles i alubias)

Entrants freds

Pernil ibèric d'enceball tallat a mà

Jamón ibérico de recebo cortado a mano

Esqueixada de bacallà

Esqueixada de bacalao

Salmó fresc marinat a casa

Salmón fresco marinado en casa

Amanida catalana amb embotits

Ensalada catalana con embutidos

Esqueixada amb salmó marinat

Esqueixada con salmón marinado

Pastís d'escalivada i marisc amb salsa d'anxoves

Pastel d'escalivada i marisco con salsa de anchoas

Mesclum ecològc del Pàmies amb rul.lo de cabra i fruits secs

Mezclum ecológico con rulo de cabra y frutos secos

Entrants calents

Patates braves

Patatas bravas

Crema de marisc

Crema de marisco

Canelons de rostit casolans {Recepta de la padrina Ramona-1954}

Canelones de rustido

Fideuà amb gambes i calamar

Fideua con gambas i calamares

Macarrons gratinats

Macarrones gratinados

Faves a la catalana

Habas a la catalana

Albergínia farcida de carn i bolets

Berenjena rellena de carne y setas

Carns

Entrecot de vedella de 320-350g a la brasa

Entrecot de ternera a la brasa

1/4 de conill a la brasa

1/4 de conejo a la brasa

Entrecot de vedella al pebre verd

Entrecot de ternera a la pimineta verde

Pollastre a la cassola amb bolets {Recepta de la padrina Ramona-1954}

Pollo guisado con setas

Llonganissa de Cal Marxant

Longaniza de Cal Marxant

Costelles de corder a la brasa

Costilla de cordero a la brasa

Fricandó de vedella amb bolets {Recepta de la padrina Ramona-1954}

Fricandó de ternera con setas

Costelles de cabrit a la milanesa

Costillas de cabrito a la brasa

Botifarra negra de Cal Marxant

Butifarra negra Cal Marxant

Graellada de carn (1/4 de conill, llonganissa i costella de corder)

Parillada de carne (1/4 de conejo, longaniza y costilla de cordero)

Espatlla de xai rostida al forn {Recepta de la padrina Ramona-1954}

Espalda de cordero rustida al horno

Espatlla de cabrit sencera rostida al forn 

Espalda de cabrito al horno

Peixos

Rap de la Coruña al forn amb patata panadera

Rape de la coruña al horno

Sípia a la planxa

Sepia a la plancha

Gambes a la planxa

Gambas a la plancha

Llom de Bacallà amb samfaina {Recepta de la padrina Ramona-1954}

Lomo de bacalao con samfaina

Calamar nacional a la romana {Recepta de la padrina Ramona-1954}

Calamar nacional a la romana 

Postres d'elaboració pròpia

Flam d'ou

Flan de huevo

Crema catalana

Crema catalana

Trufes de xocolata 70%

Trufas de chocolate 70%

Tiramisú 

Tiramisú

Flam de cafè

Flan de cafè

Pastís de formatge amb crumble

Pastel de queso con crumble

Cruixent de mató, mel i nous

Crujiente de requesón, miel y nueces

Carpaccio de pinya, crema cremada i gelat de vainilla

Carpaccio de piña, crema quemada y helado de vainilla

Cafè irlandès

Café irlandés

Fruits secs amb moscatell

Frutos secos con moscatel

¡Crea tu página web gratis! Esta página web fue creada con Webnode. Crea tu propia web gratis hoy mismo! Comenzar