Menús

Menú Cal Farré

Primers a escollir

Macarrons gratinats

Macarrones gratinados

Fideuà amb gambes i calamars

Fideuá con gambas y calamares

Coca cruixent, brandada i carxofa

Coca crujiente, brandada i alcachofa

Faves a la catalana

Habas a la catalana

Amanida d'esqueixada

Ensalada d'esqueixada

Torrada d'escalivada amb anxoves

Tostada d'escalivada con anchoas

Amanida amb salmó marinat a casa

Ensalada con salmón marinado

Pastís d'escalivada i marisc amb salsa d'anxoves 

Pastel d'escalivada y marisco con salsa de anchoas

Saltejat de bolets, cremós de carabassa i ou potxé

Salteado de setas, cremoso de calabaza i huevo poché

Caneló de pollastre, gambes i la seva reducció

Canelón de pollo, gambas y su jugo reducido

Mesclum ecològic, rulo de cabra i fruits secs

Mezclum ecológico, rulo de cabra y frutos secos

Segons a escollir

Pollastre a la cassola amb bolets

Pollo guisado con setas

Peus de porc amb caragols

Pies de cerdo con caracoles

Gambes a la planxa

Gambas a la plancha

Fricandó de vedella amb bolets

Fricandó de ternera con setas

Llom de bacallà amb samfaina

Lomo de bacalao con samfaina

Albergínies farcides de vedella i bolets

Berenjenas rellenas de carne de ternera y setas

Espatlletes de conill al allet amb patata

Espalditas de conejo al ajillo con patata

Entrecot de vedella a la brasa

Entrecot de ternera a la brasa

Supl:5

Costelles de xai a la brasa

Costillas de cordero a la brasa

Supl:4

Caragols a la llauna

Caracoles a la llauna

Supl:3,5

Caragols a la gormanta

Caracoles a la gormanta

Supl:3

Cassola de tros (Caragols, conill, costella i llonganissa)

Cassola de tros (Caracoles, conejo, costilla i longaniza)

Supl:3

Postres d'elaboració pròpia a escollir o cafè

Postres de elaboración propia a escoger o café

Pa, aigua i 1 ampolla de vi D.O Costers del segre cada 4 pax.

Pan, agua y 1 botella de vino D.O Costers del Segre cada 4 personas

Preu/Precio: 27

Màxim taules de 12 comensals, consultar la carta o altres opcions telefònicament.

Menú no disponible els dies 9 i 10 d'abril, consultar la carta.

Menú de caragols

Aperitiu

Torradeta de pastís d'escalivada amb salsa d'anxoves

Tostadita de pastel d'escalivada con salsa de anchoas

Primer plat

Caragols a la llauna

Caracoles a la llauna

Segon plat a escollir

Blanc i negre a la brasa

Longaniza y butifarra negra a la brasa

Pollastre a la brasa

Pollo a la brasa

Conill a la brasa

Conejo a la brasa

Postres d'elaboració pròpia a escollir

Postres d'elaboración propia a escoger

Pa, aigua i 1 ampolla de vi D.O Costers del Segre cada 4 persones

Pan, agua y 1 botella de vino D.O Costers del Segre cada 4 personas

Preu/Precio: 31,5

Màxim taules de 12 comensals, consultar la carta o altres opcions telefònicament.

Menú no disponible els dies 9 i 10 d'abril, consultar la carta.


Menú del dia del 20 de març al 24 de març

Primers a escollir

Fideuà amb gambes i calamar Fideua con gambas y calmares

Torrada d'escalivada amb anxoves Tostada d'escalivada con anchoas

Macarrons gratinats Macarrones gratinados

Pastís d'escalivada i gambes amb salsa d'anxoves Pastel d'escalivada y gambas con salsa de anchoas

Cigrons estofats amb sípia Garbanzos estofados con sepia

Ensaladilla Russa Ensaladilla Russa

Mesclum ecològic, formatge de cabra i fruits secs Mezclum ecològico, queso de cabra y frutos secos

Crema de calabacín, ou potxé i gambes Crema de calabacín, huevo poché y gambas


Segons a escollir

Gambes a la planxa Gambas a la plancha

Albergínies farcides de carn i bolets Berenjenas rellenas de carne y setas

Estofat de vedella amb patates Estofado de ternera con patatas

Canelons de rostit casolans Canelones de rustido 

Pollastre a la cassola amb bolets Pollo con salsa y setas

Blanc i negre a la brasa Butifarra blanca y negra a la brasa

Calamarsons de platja a la planxa Chipirones de playa a la plancha

Fricandó de ternera amb bolets Fricandó de ternera con setas supl:2€

Llom de bacallà gratinat amb allioli Lomo de bacalao gratinado con allioli Supl: 2€

Arròs sec de gambes i calamar Arroz seco de gambas y calamares Mínim 2 pax. Supl:2€

Pa, vi i aigua Pan, vino y agua

Postres casolans a escollir Postres artesanos a escoger


Suggeriment de canvi de vi als menus

Ànima de Raimat negre, blanc o rosat 5€/ampolla

Raimat clamor negre blanc o rosat 2,5€/ampolla


Preu I.V.A inclòs Precio: 16,50€



¡Crea tu página web gratis! Esta página web fue creada con Webnode. Crea tu propia web gratis hoy mismo! Comenzar