![](https://915af75043.cbaul-cdnwnd.com/56a7ab48e979107cd05bf4f6890f34b9/200000756-0a2b30a2b5/PXL_20231021_165517365.PORTRAIT~3.jpeg?ph=915af75043)
Consulta la carta actualizada a la nova web al següent enllaç: https://restaurantcalfarre.com/
La carta
Suggeriments
Vieires, cremós de carabassa, gambes sense feina i camagrocs
Vieiras, cremoso de calabaza, gambas y rebozuelos
Amanida de salmó marinat, llagostins sense feina i gerds
Ensalada de salmón marinado, langostinos pelados y frambuesas
Espatlletes de conill, camagrocs i moniato cruixent
Paletillas de conejo, rebozuelos y boniato crujiente
Caneló de pollastre i gambes amb la seva reducció
Canelon de pollo i gambas con su reducción
Pota de pop, cremós de porro, espàrrecs verds i gambes
Pata de pulpo, cremoso de puerro, espárragos verdes y gambas
Els grans clàssics amb caragols
Caragols a la llauna
Caracoles a la llauna
Caragols a la gormanata
Caracoles a la gormanta
Cassola de tros (Caragols, conill, costella, llonganissa i espinacs)
Cassola de tros (Caracoles, conejo, costilla, longaniza i espinacas)
Peus de porc amb caragols
Manitas de cerdo con caracoles
Cassoleta Cal Farré (Costella, cansalada, llonganissa, bolets, caragols i mongetes)
Cassoleta Cal Farré ( Costilla, panceta, longaniza, setas, caracoles i alubias)
Entrants freds
Pernil ibèric d'enceball tallat a mà
Jamón ibérico de recebo cortado a mano
Esqueixada de bacallà
Esqueixada de bacalao
Salmó fresc marinat a casa
Salmón fresco marinado en casa
Amanida catalana amb embotits
Ensalada catalana con embutidos
Esqueixada amb salmó marinat
Esqueixada con salmón marinado
Pastís d'escalivada i marisc amb salsa d'anxoves
Pastel d'escalivada i marisco con salsa de anchoas
Mesclum ecològc del Pàmies amb rul.lo de cabra i fruits secs
Mezclum ecológico con rulo de cabra y frutos secos
Entrants calents
Patates braves
Patatas bravas
Crema de marisc
Crema de marisco
Canelons de rostit casolans {Recepta de la padrina Ramona-1954}
Canelones de rustido
Fideuà amb gambes i calamar
Fideua con gambas i calamares
Macarrons gratinats
Macarrones gratinados
Faves a la catalana
Habas a la catalana
Albergínia farcida de carn i bolets
Berenjena rellena de carne y setas
Carns
Entrecot de vedella de 320-350g a la brasa
Entrecot de ternera a la brasa
1/4 de conill a la brasa
1/4 de conejo a la brasa
Entrecot de vedella al pebre verd
Entrecot de ternera a la pimineta verde
Pollastre a la cassola amb bolets {Recepta de la padrina Ramona-1954}
Pollo guisado con setas
Llonganissa de Cal Marxant
Longaniza de Cal Marxant
Costelles de corder a la brasa
Costilla de cordero a la brasa
Fricandó de vedella amb bolets {Recepta de la padrina Ramona-1954}
Fricandó de ternera con setas
Costelles de cabrit a la milanesa
Costillas de cabrito a la brasa
Botifarra negra de Cal Marxant
Butifarra negra Cal Marxant
Graellada de carn (1/4 de conill, llonganissa i costella de corder)
Parillada de carne (1/4 de conejo, longaniza y costilla de cordero)
Espatlla de xai rostida al forn {Recepta de la padrina Ramona-1954}
Espalda de cordero rustida al horno
Espatlla de cabrit sencera rostida al forn
Espalda de cabrito al horno
Peixos
Rap de la Coruña al forn amb patata panadera
Rape de la coruña al horno
Sípia a la planxa
Sepia a la plancha
Gambes a la planxa
Gambas a la plancha
Llom de Bacallà amb samfaina {Recepta de la padrina Ramona-1954}
Lomo de bacalao con samfaina
Calamar nacional a la romana {Recepta de la padrina Ramona-1954}
Calamar nacional a la romana
Postres d'elaboració pròpia
Flam d'ou
Flan de huevo
Crema catalana
Crema catalana
Trufes de xocolata 70%
Trufas de chocolate 70%
Tiramisú
Tiramisú
Flam de cafè
Flan de cafè
Pastís de formatge amb crumble
Pastel de queso con crumble
Cruixent de mató, mel i nous
Crujiente de requesón, miel y nueces
Carpaccio de pinya, crema cremada i gelat de vainilla
Carpaccio de piña, crema quemada y helado de vainilla
Cafè irlandès
Café irlandés
Fruits secs amb moscatell
Frutos secos con moscatel